Home   |  Sitemap |  Privacy

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een

SUPPLY CHAIN ANALIST

Functiekenmerken
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verwerven en bestellen van goederen en het optimaliseren van de voorraad zodanig dat de goederen binnen de vastgestelde servicegraad beschikbaar zijn en voorraadkosten geminimaliseerd worden.  Daarnaast borg je de financiële afhandeling van de goederenstromen.

Je denkt mee in oplossingen voor de klant en initieert verbetervoorstellen. Tevens verzamel je data, maakt rapportages, analyseert deze en doet operationele en tactische aanbevelingen.

Als onderdeel van de functie ben je medeverantwoordelijk voor het monitoren en optimaliseren van het automatische replenishment systeem. Je bouwt mee aan nieuwe processen en systemen en draagt zorg voor een goede afstemming met de gebruikers. Hierbij signaleer je knelpunten en realiseer je oplossingen.

Profieleisen
HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur logistieke richting);
Minimaal 3 jaar werkervaring (bij voorkeur in een gelijkwaardige functie);
Communicatief sterk en tactisch;
Persoonlijkheid is te typeren als no-nonsense, resultaatgericht, doorzetter en initiatiefrijk. Daarnaast ben je in staat verder te kijken in de keten, kansen te zien en te benutten en ben je sterk in processen;
Talenkennis is gewenst;
Ervaring met voorraadbeheerprocessen is een pré;

Reageren
Indien jij je herkent in deze uitdagende functie verzoeken wij je jouw curriculum vitae met argumentatie te mailen naar info@dimio.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.